Een elektrische leasewagen met een positieve impact op milieu en een sublieme rijervaring. Ontdek de voordelen.

  • Alle voordelen
  • Voor werknemers
  • Voor bedrijven
Image description

Vlot en aangenaam rijden

Elektrische voertuigen zijn van nature stil en automatisch geschakeld, met een kracht die steeds beschikbaar is over een groot toerenbereik. Zo kunt u in alle stilte en comfort vlot accelereren, veilig invoegen én eenvoudig inhalen.

Image description

Klaar voor de toekomst

Vanaf 1 januari 2020 wijzigt de fiscale aftrekbaarheid, waarbij voertuigen met een hogere CO2-uitstoot sterker worden benadeeld. Kies voor een elektrische vloot, kijk vooruit en vermijd extra kosten.

Image description

Slim laden en betalen

Opladen aan de hand van een eigen laadpunt bij u thuis, of waar u ook maar wil met een slimme kabel. Het verbruik wordt steeds geregistreerd, zo krijgt uw bedrijf de factuur en u als bestuurder de terugbetaling. Handig, toch?

Image description

120% fiscaal aftrekbaar

Zelfs met de nieuwe en strengere homologatieprocedure blijven elektrische voertuigen voor 120% fiscaal aftrekbaar en vanaf 2020 voor 100%. Zo optimaliseert u opnieuw slim uw vlootkosten.

Image description

Laag voordeel alle aard

Uw CO2-uitstoot heeft een grote impact op de berekening van het Voordeel Alle Aard (VAA). Aangezien dit voor een elektrisch voertuig 0 gram bedraagt, geniet u meteen van een lager VAA dan bij klassieke benzine of diesel.

Image description

Toegang lage-emissiezones (LEZ)

Help mee de luchtkwaliteit te verbeteren en rij probleemloos steden als Antwerpen, Brussel en Gent binnen. Zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Groener de toekomst tegemoet.

Image description

Real-time monitoring

We meten in real-time het verbruik. U houdt visueel het overzicht via diverse rapporteringen beschikbaar op het webportaal.

Image description

Lage energiekost

Bespaar bijna de helft in energiekosten en dus ook in de totale kost van uw vloot, doordat uw bestuurders elektrisch laden in plaats van brandstof tanken.

Image Description

Image Description
‘Waarom ik dit jaar overschakel naar elektrisch?
Simpel. Beter voor milieu en portemonnee. En… Nog meer power!’

Kristof Cuyvers – Business Intelligence & Consultancy - ALD Automotive

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief